lauantai 5. maaliskuuta 2011

Matkalla kohti kevättä

Ensimmäiset kukka siemenpussit on ostettu, sekä kirsikkatomaatin siemenet. Edelleen täytyy odottaa... mutta mukavastihan noi räystäät jo tiputtelee vesiä katolta ja teillä kuravesi lentää kuten keväällä kuuluukin! Voi ja miten ihana tuo aurinko onkaan... ei tainnut sitten olla viimeinen kerta tälle keväälle ja tulevalle kesälle kun tuota aurinkoista hehkuttelen : )

Tälläkin pilvellä on kultaiset reunuksensa


Pieni pilvi pehmoinen heitti ihania pallomaisia lumihiutaleita, joille sitten yritin asetella vasta valmistuneet rannekorut kuvattavaksi. Näissä on taas tätä epäsymmetrisyyttä ihan tahallaan.Nauttikaa ihanista tulppaaneista nyt kun niitä on saatavilla, kyllä ne ainakin jossain määrin saavat tätä multasormea rauhoiteltua... kun ei tuota pihaa voi lumista paljaaksikaan mennä kaivamaan : )


10 kommenttia:

 1. Kauniita rannekoruja molemmat. Tulppaanit on nyt niin ihania...

  VastaaPoista
 2. Tuo alin on niin ihanan runsas ja värit!! Siis niin kaunista!!! <3

  VastaaPoista
 3. Katri: Mulla on joku ihme rannekoru-kausi menossa, aina kun otan pihdit käteen tuntuu etten muuta kuin ranteessa roikkuvaa saa aikaiseksi. Muuten, laitoin sun blogin puolelle sulle yhden kysymyksen!

  Ninni: ...taas kerran, kiitos kamalan paljon!

  VastaaPoista
 4. Hurmaavat rannekorut!

  -Pidän paljon kaikista leikkokukista. Tulppaanit eivät vain läheskään aina aukea kunnolla kotona, missä lienee vika? Onko hyviä vinkkejä ;-D

  VastaaPoista
 5. Mags: Jos tulppaanit on jo ostettaessa lehdiltään valjun värisiä, niin yleensä ne on aina tosi lyhyt ikäisiä ja ehtivät terälehdiltään tummua jo ennen aikojaan. Leikkaan tulppaaneihin uuden imupinnan kertaalleen kun haluan pitään kukat lyhyehkönä, silloin pitää vaan muistaa kiepauttaa kukat vaikka folio rullan sisään ja antaa seistä "rullan" tukemana uudessa raikkaassa vedessä (niinkuin kaupasta ostettaessa) vaikka tunnin niin kukat saavat varteensa uuden terhakkaan jännitteen. Jos pinnan vaan uusii ja lykkää kukat ilman tukea veteen takaisin niin mulla ne ainakin jäävät ikävästi roikkumaan. Ei muita kikkoja, enkä tiedä aukeaako ne sen paremmin tälläkään jutulla mutta reipastuvat ainakin huomattavasti!

  VastaaPoista
 6. Juu kevät ja siemenpussit, malttamaton mieli ;D Sitten iskee vimma kylvää kamala määrä kukansiemeniä, tommaatteja yms ja sitten muutaman kuukauden päästä jokapaikka on täynnä koulittuja taimia... ihanaa:D
  Rannekorut on niin suloisen ihania ja mv-helmet hehkuu kuvissa.

  VastaaPoista
 7. Kiehtovat nuo salaperäisesti punaisina pilkistävät helmet ja tuo korukokonaisuus. Ihanaa osaamista ja yhdistelyn taitoa!

  VastaaPoista
 8. Niina: Kevät oikeasti on aivan ihanaa aikaa, siihen sisältyy niin paljon sellaista odottavaa/innostavaa tunnelmaa.

  Marjo: Kaikkea täytyy yrittää yhdistää, joskus yhteen istutettavat löytyy vahingossa kun kiireessä tukkii samaan rasiaan läjän helmiä. Siinä sitten huomaakin että rasiasta löytyy kavereita :)

  VastaaPoista