maanantai 28. helmikuuta 2011

Hurjan paljon kiitoksia ihanista kommenteista, annatte uutta pontta tähän välillä hiipuvaan koruilu harrastukseen! Haaste oli haastava, niinkuin pitääkin... kaikille yhteinen pakollinen linkki meinasi tosissaan aiheuttaa jo muutaman unettoman yönkin : )  Aivan mahtavaa näissä haasteissa on se miten erilaisia koruja syntyy, ei ainuttakaan samanlaista! Ajatelkaas jos kaiken tämän inspiraation saisi pakattua yhteen pakkaukseen...  saattaisi siinä muutama kipinä sinkoilla! Kaikille sivuillani vierailleille ja viestin jättäneille kiitokset, nyt myös nimettömänä saa jätettyä viestiä (korjailin vähän asetuksia). Ihanan auringon valon siivittämää koruilu intoa kaikille!!!

4 kommenttia:

  1. Kiitos vain itsellesikin :) Onpa ihan minun ruusuni tuo oranssin värinen kaunotar!

    VastaaPoista
  2. Marjo: Tämän oranssin ruusun joka kasvaa n.50-60cm istutin viime keväänä paleltuneen ruusun tilalle. Nimeä en enää muista, lappu kyllä varmaan löytyy kukkapenkin reunalle piilotettuna, meinaan jos haluat tietää tämän nimen. Kukka on todella upean oranssi, ja kuuluu aikaisiin kukkijoihin. Toivottavasti tämä ihanuus on vielä hengissä kunhan lumet sulaa.

    VastaaPoista
  3. En ole ehtinyt aiemmin selata noita haastekoruja. Tuo omasi on erittäin tyylikäs, upea kokonaisuus. Kyllä tuollaista kantaisi kaulallaan ilolla :)

    VastaaPoista