sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Pitkästä aikaa

Kevät, aurinko, kodin kaapit ja siivousvimma kuuluvat jotenkin yhteen. Ei voi kuitenkaan sanoa, että mitään näkyvää olisin saanut aikaan... lähinnä tuntuu siltä, että tavarat on siirtyneet kaapista lattioille ja siltä myös näyttää. Olen kuitenkin saanut muutamat uudet verhot ja tyynyt ommeltua, onneksi.

Sitä näkyvää valmista on syntynyt korujen muodossa. Rannekoruja, taas kerran. Oli ihan pakko purkaa yksi kolikkohelmi ja katsoa mitä se oli syönyt... pikkuisen kolikonhan se oli nielaissut. En ole mitenkään erityisesti tutustunut helmien viljelyyn, mutta eikös se ole jotenkin niin luonnossakin, että simpukka kasvattaa helmen simpukan sisään joutuneen epäpuhtauden ympärille esim hiekanjyvän päälle... vai olenko ihan hakuteillä?

Tässä tämä keinotekoinen helmen alku pilkistää helmiäisen sisältä
Tässä sitten valmiina koruna
Sitten mustat kissansilmä-helmet.... ajatus oli laittaa koruun paljon muutakin, mutta totesin tähän vaiheeseen päästyäni, että tämä riittää. Kaikessa yksinkertaisuudessaan ihan kiva, käy melkein kaikkien vaatteiden kanssa.En tajua miksi noi kaksi kuvaa on ihan kuin vinossa, en tiedä onko se vika vain mun päässä vai jossain muualla... liekö optinen harha?! Muutenkin päivityksen teko meinasi olla ylivoimaista, blogi takkuaa ihan kummasti. Eilen teksti näkyi, kuvat ei... luovutin. Tänään valmistelin luonnoksen ja yritin uudestaan ja nyt kone näyttää päivityksen ajaksi sunnuntai iltaa. Nyt on kyllä maanantai ja klo 18.30... jos en nyt ihan höppänäksi ole tullut. Onko muilla koskaan mitään ongelmia?!

8 kommenttia:

 1. Mulla ainakin näkyi päivitysluettelossa tämä postauksesi jo eilen illalla, mutta kun sitä klikkasi, tuli vaan teksti ettei sivua löydy... Nyt vihdoin sitten näyttäisi toimivan. Oman blogin kanssa ei ole onneksi ollut vielä mitään ongelmia *koputtaa puuta*

  VastaaPoista
 2. Ihastuttavia koruja! Välillä blogi tekee mitä lystää. Suurimmaksi osaksi onneksi toimii ihan hyvin.

  VastaaPoista
 3. Oi miten kauniita :)varsinkin tuo eka.

  VastaaPoista
 4. Kiralia: Mulla on kyllä atk-alan ammattilainen kotona, mutta yritän aina pärjätä itse... josko niistä vahingoista/epäonnistumisista siten oppis jotain!?

  Valokin värsyjä: Kiitoksia. Koneet ja ohjelmat on aika mystisiä välillä... mun yksi parhaista koneen hoito keinoista on sulkea koko systeemi ja toivoa että vika olisi poistunut ennen seuraavaa käyttökertaa.

  Tanja: Thanks :)

  VastaaPoista
 5. Taitaa nuo kuvataustan raidat aiheuttaa sen optisen harhan??
  Mutta ihanat rannekorut, etenkin tuo makeanvedenhelmikoru on herkkä ja kaunis!

  VastaaPoista
 6. Mags: Tulipahan testattua raitainen alusta :) , taidan kuitenkin ensi kerralla keksiä jonkun muun jutun... tai vaihtaa tyynyä

  VastaaPoista
 7. Ihania koruja ja ihania kukkia! Todella kauniit sivut. Hienoja kuvia ja kivasti näkee, että haet inspistä luonnosta. Jos kiinnostaa mäkin kirjoittelen blogia elämäni ihanuuksista mm. muodista, juhlista, häistä, musiikista, elokuvista, leipomuksista, askarteluista ja sisustuksesta eli kaikesta taivaan ja maan välillä :) Osote on elamanihanuuksia.blogspot.com
  Ja saa käydä kommentoimassa :)

  VastaaPoista
 8. Kiitos Nina ja tervetuloa... kävin jo sivuillasi, ja jätin jäljen itsestäni! Sunnuntaina tanssitaan taas... toivottavasti munkin askeleet rupeaa hiljalleen osumaan kohilleen. Seuraavaksi pitäis saada kädetkin mukaan :)

  VastaaPoista