lauantai 19. helmikuuta 2011

Takkatulen loimutessa

Kylmä sää on pakostakin vaikuttanut  (ainakin meidän perheen) loma suunnitelmiin, sitä tulee haikailtua johonkin muualle (lämpimämpään) tai ainakin toiseen ajankohtaan. Ompahan tässä vaan käynyt mielessä minkä ihmeen takia lasten hiihtoloman täytyy olla juuri tilastollisesti kylmimpään aikaan. Onko tämä jotain vanhaa perua, eikö asialle voisi tehdä jotain... NO, kylmä tai ei loma on aina loma ja siitä nautitaan :) vaikka sitten takkatulen loimussa.

Tämä uudistettu koru ei ole takkatulen loimua nähnytkään, mutta etelän lämpöä kylläkin. Korussa oli pienten mustien siemenhelmien tilalla valkoiset, jotka sai lähteä. Kauniin vihreiden siemenhelmien tilalla oli tummemman vihreät kuluneet helmet, jotka päätyivät roskiin uusien tieltä. Koralli(?)palat ja mustat makeanveden helmet on alkuperäiset. Helmet tosiaan on mv-hemiä... olen niitä hampaissani narskutellut tilanteen tarkistamiseksi :) En sitten onneksi niellyt yhtään!Seuraava koru taasen muistuttaa enemmän takan lämmöstä... punaiset särölasihelmet on tosi kauniit, tosin sähkövalo ei päästä helmeä näyttämään koko loistoaan meille. Juotettuja renkaita ja lukko... on mitä on. Sai luvan kelvata! Onkohan kellekään toiselle käynyt kuten mulle... kun liiaksi tohotettu hopean pinta menee röpelöiseksi saa se seuraavaksi vasaraa. Ja kiillotus masiinan puuttuessa, hohto on mitä on (sekin). Ja vähän vinokin vielä... ainakin tietää, ettei tämä ole "kaupan tätien tekemä".NYT KUPPI KUUMAA, VILLASUKAT JALKAAN JA SOHVALLE. HYVÄÄ VIIKONLOPPUA!

6 kommenttia:

 1. Tuunattu koru on hurmaava ja ihastelen tekemääsi upeaa lukkoa <3

  VastaaPoista
 2. Mags: Omatekoiset lukot olis asia jonka haluaisin osata tehdä tosi hyvin sitten joskus... joten täytyy kovasti yrittää treenailla!

  VastaaPoista
 3. Mainio tuunaus ja tosiaan, tekemäsi lukko on hieno!

  VastaaPoista
 4. Akvamarin: Tuunattu korunen on kiva palauttaa omistajalleen, ihanalle nuorelle neidille. Saas nähdä mitä tykkää !?

  VastaaPoista
 5. Rannekoru on kyllä huippukaunis. Omatekemästä lukosta pisteet.

  VastaaPoista
 6. Katri: Kiitos kaunis! Kiva kun tulit seurailemaan munkin tekemisiä :)

  VastaaPoista