keskiviikko 2. helmikuuta 2011

Ennen seuraavaa....

Talitinttien laulu herättelee kevään mieleen, samoin tulppanien kauniit värit... niitä on pakko saada, ohi ei kykene kaupassa kävelemään. Ja kyllähän se niin on että ajatuksia rupeaa polttelemaan hangen alla nukkuva piha, pian sinne olisi päästävä touhuilemaan! Mieltä vaan painaa kuinka alppiruusujen on käynyt valtavien lumipainojen alla... kevät näyttää!


Toinen mieltä "painava" asia on Korukoplan uusi haaste, johon oli ihan pakko saada osallistua vaikka materiaalit eivät olekaan niitä minun ihan tavallisimmin käyttämiä juttuja. Siitä viis, haaste oli tosi mielenkiintoinen ja pian pitäisi saada upotettua sormensa tämän haasteen helmiin : )

Tässä kuitenkin vielä yksi koru ennen seuraavaa...

5 kommenttia:

 1. Kaunis :) minäkin odottelen innolla haastehelmiä... todellakin mukavuusalueeni ulkopuolella, mutta siksipä se onkin HAASTE :)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana koru ,niin tumma ja tuo keltainen tuo toivon kipinän valosta. Kelltainen ja nimenomaan tuollainen kaunis kurpitsan makea keltainen on yksi suosikkivärejäni:D <3

  VastaaPoista
 3. Sain omat haastehelmeni tänään, mutta vasta ensi viikolla ehdin paneutumaan niihin kunnolla, nyt vain haaveilen niistä ja muista jutuista samalla kun kuntoilen ja siinä oikesti SAA hienoja ideoita! ;)

  Ja tuo koru on aivan piste i:n päällä.

  VastaaPoista
 4. Tämä on sievä, keltainen tuo kivasti pirteyttä.

  VastaaPoista
 5. Tanja: Olen omat haastehelmet asetellut työpöydälleni, kääntänyt, vääntänyt, muuttanut... no, nyt luulen vihdoin löytäneeni ratkaisun! Joo, todellinen haaste tosiaan!

  Marjo: Kiitos :)

  Ninni: Minä saan jotain ihme välähdyksiä uusien korujen ideoiksi, useimmiten ajatus on mielessä herätessä... mutta niinkuin uni, karkaa ajatuskin yhtä nopeasti ja uusi idea on tiessään ellei tosi nopeasti laita ajatusta paperille!

  Amalia: Saas nähdä mihin keltaiset helmet seuraavaksi joutuu... johonkin tosi outoon liittoon tod.näköisesti ;)

  VastaaPoista