sunnuntai 15. elokuuta 2010

YSTÄVÄÄ ODOTELLESSA

Hyvä ystäväni on pakannut "Prinsessojen talonsa"  ja palaa takaisin... ei häntä koipien välissä vaan monta kokemusta rikkaampana. Muistan hänen lähtönsä liiankin hyvin... ystävä josta oli tullut niin tärkeä... hänen lähtönsä hetkellä multakin pääsi itku! Nyt odotan hänen perheensä paluuta innokkaana... palaamme takaisin vanhaan hyvään aikaan! Voidaan istua kahvikupin ääressä ja parantaa maailmaa... ...... ... ystävän kanssa on lupa istua alas, jättää kodin työt hetkeksi... levätä laakereillaan, kuten tämä neitoperhonen!

Haaveilun lisäksi olen yrittänyt hävittää kivi ja helmi varastojani, jotka eivät tunnu vähenevän sitkeästä yrittämisestä huolimatta. Haluaisin kovasti tilata uutta tavaraa,mutta ehkä mun täytyy vielä hetken malttaa odotella ja tehdä edelleen tilaa... muuten en tiedä mihin kaikki korutarpeet laitan.

Tämä seuraavan kaulakorun parissa meni jokunen hetki kun pujottelin pikku siruja vaijeriin. Sirut ei ole kummoisenkaan näköisiä, vähän jopa likaisen sävyisiä... saatampa silti tumman paidan kanssa tätäkin käyttää. Alkuun en kyllä tiennyt tulisiko korusta kauhea vai kamala... outo vähintäänkin. Siruja tuli vaan hankittua koruilun alkumetreillä, kun ne netissä näytti jopa kivoilta. Todellisuus ei kuitenkaan aina vastaa samaa kun helmet näkee livenä! 

Mä kun aina harrastan näitä pelastavia elementtejä, taitaa tässä se pelastaja olla toi violetti möllykkä... violetti kun kuuluu muutenkin mun suosikkeihin!


4 kommenttia:

 1. Täällä ollaan jo ja aikas lähelläkin ;) Soitellaan huomenna...

  VastaaPoista
 2. Ihana tuo perhonen ja tuo koru... ja tuo kieputettu brioletti:) Taitaa ystävä tietää olevansa odotettu :)

  VastaaPoista
 3. Violetti on minunkin suosikkini.

  Tämä koru on kaunis ja jotenkin haikea. Vaikuttiko taustalla ehkä tuo mainitsemasi muisto? Ihanat värit ja kaunis brioletti!

  VastaaPoista
 4. Muruhuttu: Sunnuntaina nähdään ;)

  Marjo: Kiitos! Ystävä todella tietää olevansa odotettu

  Akvamarin: Koru on aika valjun värinen, mutta sopi loistavasti Riiminkalta ostamani oliivin vihreän pellava jakun kanssa! Kumma kyllä muuten, vaikka violetti on mun lemppari en taida omistaa ainuttakaan violettia vaatetta!

  VastaaPoista