lauantai 7. elokuuta 2010

PIONI

Pioni, mielestäni yksi kauneimmista kukista... siinä ehkä syy nimimerkkiini ja tietysti suurena vaikuttajana oli myös innostukseni puutarhan hoitoon. Nuorempana (olen kyllä mielestäni vieläkin nuori) en suinkaan jaksanut saati halunnut olla puutarhassa auttamassa äitiäni. Kärpänen puri vasta oman puutarhan myötä ja kovasti purikin!

Ensin oli nimimerkki, sitten perustin blogin ja vasta reilun puoli vuotta myöhemmin aloittelin oikeasti päivitys jutut. Blogi sai ihan eri nimen kuin blogspot osoite antaa ymmärtää, enkä sitten ole osannut vaihtaa netti osoitetta hopeakätkö nimiseksi niin että nyt sitä sitten kuljetaan kolmella eri nimellä.... näppärää eikö vain  ; )

Tämän pionin kukka on ihan sairaan iso... sellaiset reilut parin kämmenen kokoinen, Sarah Bernhardt nimeltään
 Tässä on pioni Karl Rosenfield.... juu, kyllä minä tykkään näistä
Korujakin on tullut tehtyä, tässä koru joka menee eräälle pienen pojan tuoreelle äidille lahjaksi.
Tänään olen saanut olla yksin kaikkien ajatusteni kanssa... mitä järki ihminen tekee yli 30 asteen helteellä... no esimerkiksi pesee villavaatteita ja kitkee taloyhtiön hiekkatien reunaa. Juu... illalla sitten ihan oikeasti ajattelin vain itseäni, hain valmisruokaa ja katsoin vihdoin "Liisa Ihmemaassa"-leffan... että se oli vähän hyvä!!!

Huomennakin saan olla vielä itsekseni... nyt kömmin sänkyyn, nukun leveästi ja herään kun siltä tuntuu. Hyvää yötä ja huomista päivää!

8 kommenttia:

 1. Kauniita kukkia ja kaunis koru!! Itsekin olen miettinyt nimen vaihtoa moneen otteeseen, en ole vain keksinyt mitään hyvää ja monet tuntevat sen jo keijukeitaana, joten kai se sinä pysyy, vaikkakin eilen kuunnellessani Tom Jonesin biisiä Stoned in love, oli pakko lisätä blogin otsikoksi ...StonedInLuv... mielestäni NIIN hyvä! Ehkäpä blogin nimi muuttuu, kenties... ;)

  VastaaPoista
 2. Voi hitto, olisin mielelläni ollut sun kanssa katsomassa leffaa ;) ehkä kohta!

  VastaaPoista
 3. MARJO+NINNI: Kaunis kiitos molemmille... on mukava kun käytte täällä katsastamassa uudet päivitykset ja laitatte viestiä, kiitos siitä! Ninni jos vaihdat sivujesi nimeä niin kerro mullekin jos osoite nimen saa jostain muutettua!

  MURU: SANS MUUTA... kyllä pian niin tehdään! JIPPII

  VastaaPoista
 4. Kattelin, mistä sitä osoitetta saisi vaihdettua ja löysin Asetukset -> Julkaiseminen, niin siinä pitäisi olla vaihtoehtona vaihtaa osoitetta. Kokeileppa, itse en VIELÄ vaihda nimeä, vaikka mieli tekisi laittaa stonedinluv.blogspot.com ;)
  Eli kirjoitat vaikka uutta tekstiä ja siinä ylävalikossa Asetukset.

  VastaaPoista
 5. NINNI: Kiitos! Pitää illalla istua oikein ajatuksen kanssa koneen ääreen... katotaan miten onnistun :O

  VastaaPoista
 6. Voi mitkä pionit!!! Aah... Noita kelpaa ihailla!

  Tuo koru on herkullinen, helmet ovat ihanan pirteän väriset!

  VastaaPoista
 7. Akvamarin: Olen kyllä välillä vähän hassu noiden kukkieni kanssa... mieskin meinasi että voisin vaikka mennä nukkumaan ulos kun ei mua muutenkaan paljo kesä aikaan sisällä näe!

  VastaaPoista