sunnuntai 18. heinäkuuta 2010

Lomatouhuja... lasten ehdoilla

Lomalla olisi tarkoitus levätä... olenhan minä levännytkin, mutta lasten tarpeet ei vain loman alkaessa yht´äkkiä lopu tai vähene. On menty sinne ja tuonne... ja siinä välissäkin lapset jo ehtivät kysymään mitä seuraavaksi tehdään. Tuntuu jo välillä siltä, että töihin meneminen saattaa olla "töihin pääsemistä". Kaiken hulinan keskellä päivitys asiat on jääneeet ihan kokonaan, silti muiden blogeissa olen pyrkinyt tekemään nopean silmäyksen etten ihan pahasti tipu kärryiltä. Blogi ei ole pakko, vaan tämä kannuste (oma tekoinen sellainen) jossa ainakin minä  haluan vähän muillekin esitellä omia tekosiani... joskus on lupa olla vähän ylpeäkin.

Ennen loman alkua ehdin minäkin käydä kiven istutus-kurssilla Suutarisen Tuijalla Lauttasaaressa. Neljän päivän anti oli hyvä! Valmitakin tuotoksia tuli sekä mikä tärkeintä sain lisää varmuutta sormuksien tekoon... nyt uskon pystyväni sormuksen juottamiseen ilman, että sulatan  koko höskän.


Mieskin sai osansa sormuskurssin tuotoksista... olen itsekin tähän tosi tyytyväinen. Kun vein sormuksen kotiin, ilmoitin miehelleni "että hän joko käyttää sormusta tai itkee ja käyttää". Ei ole tarvinnut onneksi itkeä...pidossa on ollut ahkerasti : )
Lumisadetta keskellä kesää... lumipalloheisi kauneimmillaan anopin pihassa, jossa lasten kanssa ollaan ahkerasti touhuttu serkkujen kanssa. Iiro-koirakin on ollut touhuissa mukana.7 kommenttia:

 1. Vau miten hienoja sormuksia! Tykkään....

  ps. ei ole vieläkään ratkennut

  VastaaPoista
 2. MURUHUTTU: Voi noita meidän miehiä...

  VastaaPoista
 3. Heh.. nauratti niin tuo miehellesi antama uhkaus "itkee tai käyttää"-kommentti.No nuo ovat niin ihania, että itkeä tuskin tarvitsee. Kesä on ollut kuuma , mutta muuten upea ja vahtikin siellä lekottelee kuumuuttaan. Tuo rotu kun tunnetusti on parasta vahtirotua. Rakastaa kaikki hengiltä :) vai mitä?

  VastaaPoista
 4. Ihanata sormuksii!! Juottaminen on TODELLAKIN sellainen minkä haluan HALUAN oppia.

  VastaaPoista
 5. MARJO: Iiro vahtii haukkana kun ollaan veden äärellä ja pyrkii suorastaan selkään jos on vedessä yhtä aikaa ihmisten kanssa. En tiedä kumpaa pelastaa... uimareita vai itseään :) Muuten tämä kyseinen labbis ei taida paljon vahdin hommista perustaa, ei varmaan paljoa piittaisi vaikka joku yöllä taloon pyrkisi... on meinaan niin rauhallinen kaveri. Ikääkin on jo muistaakseni 12v.

  NINNI: Mullakaan ei kotona ole vielä juotos välineistöä. Ensin pitäis pyytää sukulain miehiltä niiden lupaamat välineet ja hankkia loput. Nestekaasu grilli pitäis ostaa niin saisin siitä samalla kaasut sormus hommiin... niin ja sitten voitais tietysti vielä muuttaa sellaiseen taloon missä olis lämmin ulkorakennus harraste hommiin! Kunhan haaveilen ;)

  VastaaPoista
 6. Tosi kauniita sormuksia! Ja tyylikäs sormus miehelle!

  Rapsutuksia suloiselle Iirolle! :-)

  VastaaPoista