perjantai 11. kesäkuuta 2010

Kuka sanoi ettei callat kuki...

....ei sanonut kukaan tänne eksyneistä, mutta törmäsin yhden jos toisen kommenteissa "kauniisiin lehtiin ilman kukkia"... no, tämän perusteella minäkin odottelin vaan niitä lehtiä, mutta sain kyllä paljon muutakin. Callat kukkivat ihan tautisen hienosti no nyt ja kesähän on vasta alussa! Ja mikä parasta callan kukinnot säilyvät niii-in pitkään. Omaa riemua uhkuen kannustan kaikkia kokeilemaan callan kasvatusta ruukuissa... ei sitten yhtään enää haitannut vaikka taas sorruinkin ostamaan yhden mukula-pussin sijaan kolme!

Niin ja kukkii kaikki muukin niin, että kohta minäkin taidan juurtua tuonne pihanurmeen :)

queen of the night


alppiruusu


jos toinenkin


unikot


... ...pitäskö mun vaihtaa jonnekin puutarha blogi osastolle, sillä tiedän ettei nämä kukka kuvat tähän lopu kesän edetessä... odottakaas vaan kun ruusut aloittavat kukintaansa.

Jotain korujakin on tullut tehtyä, esittelen niitä sitten tuonnempana. Tämä koru ei ole minun käsialaani vaan työkaverini rippikoulu aikainen helmikaulakoru, jonka solmin uudelleen helmisilkkiin. Tuli aika hyvä, vaikka itse sanonkin.
Silkkiin solmimisessa eniten harmia aiheuttaa kun oikean kokoisia saati sitten oikean värisiä lankoja ei ole koskaan kotona vaan aina niitä pitää erikseen metsästää jostakin... niin tai sitten pitäis hankkia heti sellainen varasto, että aina olis mistä ottais!


8 kommenttia:

 1. Ihana valkea helminauha! =) Niistä monikäyttökoruista käytössä. Itse olen nyt kahden päivän aikana käyttänyt punaista korua päänympärillä kuin pantaa ja sitten solminut sen yksinkertaisesti tuohon solisluiden kohdalle. Olen pitänyt siitä, koska useammin ovat hiukseni kiinni ja auki ollessaan AINA tiellä, mutta tuo on kyllä omasta mielestäni ihana hiuskoru =) Ja mukavasti se menee kuin "huivi" kaulan ympärillekin =)

  VastaaPoista
 2. Ninni: Kiitos... olen katsellut jossain kirjassa niiden kieputus-korujen kuvia ja ihastunut niihin. En ole vain koskaan arvannut ruveta tekemään niitä, juuri tuon käytännöllisyys asian takia! Täytyy varmaan itsekin joskus koklata!

  VastaaPoista
 3. Upeaa kukkaloistoa!

  Tuo helminauha on tosi siististi solmittu. Hyvää työtä! Ja nyt odottelemaan kieputuskorujasi... :-)

  VastaaPoista
 4. Voisiko Pioni laittaa bloginsa blogilista.fi sivulle =) Päivityksiä on sitä kautta helpompi seurata. Kukkakuvat on aina kauniita, ilo on niitäkin katsella.

  VastaaPoista
 5. Akvamarin: Kiepautus-koruja varmaan joskus tulee... ainakin ne noin muiden tekeminä (esim. Ninnin tekeminä)on tosi kivan näköisiä. Sitä en tosiaan tiedä osaisinko itse niitä pitää, mutta ainahan niitä voi toisille tarjota käytettäväksi.

  Amalia: Yritin laittaa itseni blogilistalle...nähtäväksi jää osasinko laittaa kaikki tiedot niin, että mut sieltä sitten oikeasti löytää. Omiin tietoihin nimittäin kanavaksi kirjautui "kädentaidot" tai jotain sellaista?! Koitin hakea hopeatyöt sanalla ja kyllä se sieltäkin löytyi, mutta laita mulle tietoa jos osaat auttaa mua blogilistan toimivuudessa jatkossa.

  VastaaPoista
 6. Kaunista, kaunista! Nuo kukkakuvasi ovat todella valloittavia! Ja klassikkohelminauhallehan on aina käyttöä:) Nyt vain kieputuksia tekemään :)

  VastaaPoista
 7. Marjo: IHANA KESÄ... lomalla pitäis olla aikaa, mutta välillä tuntuu että joka paikkaan säntäillään minuutti aikataululla. Koru tarvikkeet kulkee mukana kaiken aikaa, joten yritän tässä piahkoin saada jotain uutta esille!

  VastaaPoista
 8. Vähän laahaan perässä. Täällä on niin paljon kaikkea kaunista, mutta nuo kallat veivät sydämeni. Haluaisin niitä itsekin, ovat niin ihania. Eikä ole pakko kukkiiakaan. Tykkään esim. hostista (hosta) niitten kauniitten lehtien takia, vaatimaton kukka ei häiritse sitä ihanuutta ollenkaan. Mutta nuo kallat... pakko saada!

  VastaaPoista