sunnuntai 23. toukokuuta 2010

Totta vai tarua


Kaiken ihanan lämmön jälkeen myös muutama viileämpi, todellinen toukokuinen päivä on vaan siedettävä. Kaikki näyttää lähteneen nyt niin upeasti kasvuun, ettei sitä oikein tahdo uskoa, että +30 asteesta tipahtaa lämpö pahimmillaan alle kymmeneen asteeseen.


 


Tulppaanit kukkii kauniisti, mitään suurempaa sipuli katoa en ole huomannut... olisko myyriä ollut vähemmän viime talven aikana? 


Yhtä varmasti kuin kesä tulee, niin tulee myös lasten koulun ja tarhan kevätjuhlat. Muut vie kukkia, minä puolestani oma tekoisia koruja... en tiedä teenkö koruillani sen kummenpaa lähtemätöntä vaikutusta, mutta mukava on huomata miten joku aidosti ilahtuu saamastaan lahjasta. Minä ainakin saan hyvän mielen : ) Särölasihelmiä, hiottuja lasihelmiä, mv-helmiä, helmiäishelmiä, hopeisia verkko-helmiä... ... että sellaista soppaa tuli keiteltyä! 

On se muuten kumma kun kamera ei pysty toistamaan noiden helmiäishelmien väriä sellaisena kun ne oikeasti on ( kaksi vasemman puoleista rannerengasta)... ehkä aamun valo ei riittänyt tai sitten kuvausalusta ei ole oikein hyvä.


Cunningham's White alppiruusu on aloittamassa kukintaansa... se on NIIN KAUNIS!!!  Kahden muun kukintaa odottelen.


Tarun hohtoisesta toukokuusta, kesäkuuta kohti mennään... sormet mullassa ja nenä kiinni helmissä!!!

8 kommenttia:

 1. No kyllä oletkin komean sopan keittänyt ja noin kauniista koruista. Saaja on varmasti aidosti iloinen, saa hän koruistasi minkä tahansa :)

  VastaaPoista
 2. Marjo: Sinähän se melkoinen yö kukkuja olet... vai oletko sitä työsi puolesta... mulla nimittäin on niin että yön pimeinä töissä vietettyinä tunteina sitä ehtii kahlata nettiä läpi. Kotona ollessa yritän sentään ennen puolta yötä nukkumaan :)

  Kaikki korut ovat päässeet jo uusille omistajilleen, väritkin ovat tuntuneet osuneen oikeaan kun korut ovat päässeet heti käyttöön. Palkitsevinta on nähdä oma työ toisella käytössä.

  VastaaPoista
 3. Käys kurkkaamassa :)
  http://korutarvikekirppis.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. Marjo: Kiitos... hieno idea tuo korutarvikekirppis!

  VastaaPoista
 5. Ihania koruja! Varmasti ovat saajat ilahtuneet ;) Minäkin täällä väkerrän kerhotädeille kukkaroita....

  VastaaPoista
 6. Hieno lahjaidea, ihan varmasti ilahduttavat! Väritkin ovat kesäisen kauniita.

  Ja entäs nuo kukat sitten... Alppari vie sydämen.

  VastaaPoista
 7. PT: Ihania kukkaroita olet tehnyt!!!!

  Akvamarin: Korut on ihan oikeasti jopa kauniita luonnossa... kamera ei vaan tosiaan "jaksa" toistaa värejä oikein. joku varmaan nauraa mulle...saattaa siis olla että vika on myös kuvaajassa :)

  Voi hitsi se sun korukopla-haaste... ihania helmiä olet tehnyt. Kyllä mun tarttee joskus päästä mukaan!!

  VastaaPoista
 8. Mun ohje on niinkin yksinkertainen kuin 2 dl kädenlämpäistä vettä, puolikas tuorehiiva, hieman suolaa ja n 1 rkl öljyä ja sitten viitisen dl jauhoja ja anna nousta. Paisto 225 10-15 minuuttia. Se on melkein kuin leipätaikinaa, kävisi siitä varmaan ihan yhtä hyvin, ja hyvää sekin aina on! =) Kiitos omastasi, yritän sitä tässä joku kerta =)

  VastaaPoista