sunnuntai 14. helmikuuta 2010

VANHOJA VIRITELMIÄ

Nyt kun olen saanut blogin vauhtiin, ajattelin laittaa viimeisen vuoden aikana tekemieni korujen kuvia tähän vaikka kuvat ei ole kummoisia. Nyt olen jo oppinut ettei puisella alustalla kannata koruista juurikaan kuvia ottaa. Kuvat ovat kummallisen kellertäviä. Ns kaunis samettikaan ei sitten ollut hyvä, kun kuvassa näkyy kaikki tomuhiukkaset... mutta koruthan tässä pääasiassa ovat.
On hyvä, että kuvia on tullut otettua. Millään ei muuten muistaisi mitä on tullut tehtyä... nyt kuvia tulee otettua enemmänkin ja uskon, että blogin myötä minä ja kamera opitaan tuntemaan toisemme entistäkin paremmin.

2 kommenttia:

  1. Onneksi olkoon blogista! Itselläni oli aikoinaan iso kynnys ruveta bloggaamaan. Siitä on kuitenkin iloa itselle ja, jos jollekin toisellekin, niin hyvä hyvä. Tuon valokuvaamisen kanssa on välillä kärsivällisyys koetuksella. Joko on liian pimeää, paistaa liian kirkkaasti tai kuvauksen kohde ei vaan ole tarkoitettu kuvattavaksi. Hopean kuvaaminen on aika haasteellista. Kauniita koruja olet tehnyt :)
    Tulppaaneja meilläkin, nyt kolmea sorttia punaisia ja tummaa liilaa. Edelliset satsit olleet vaaleanpunaisia ja keltaisia. Piristävät ihmeesti ja tuovat väriä aikaan, kun ulkona hohtaa valkoiset hanget. Oli ilo piipahtaa, tulen toistekin.

    VastaaPoista
  2. Oi,kiitos ANIA! Kiva kun kävit...vuoroin vieraissa!

    VastaaPoista