perjantai 12. helmikuuta 2010

12.2.2010 Uuden alkuTästä se sitten lähtee... reilu vuosi sitten koru-harrastus kärpänen puri ja nyt voisi sanoa, että mopo on "jokseenkin" karannut käsistä. Ilo on ollut huomata, että oma tekemisen tekniikka on parantunut huomattavasti, kolmannelle kurssille olen ensi maanantaina menossa. Tällä kertaa oppimaan helmien oikeaoppista punomista. Voi miten paljon olisi tekemistä... aikaa on vaan aivan liian vähän. Uudet tekniikat ja oman osaamisen kehittäminen on jatkuvasti mielessä, on silti vaan maltettava mielensä..... asiaa ei aina helpota se että seuraamieni blogien taiturit saavat uutta intoa tartutettua myös minuun.

Juuri valmiiksi saamani kaulakoru/rannekoru setti valmistui työkaverilleni, joka tuli hematiitti-kaulanauhansa kanssa luokseni. Kaappiin lojumaan jäänyt koru sai uuden elämän, ja minä mukavan aloituksen tälle blogille.

2 kommenttia:

  1. Jihuuuu! Hyvä sinä! Mä olen ollut lukija jo puolisen vuotta ja nyt se odotus palkittiin ;) Laita kuvat vielä niin että klikkaamalla sen saisi suuremmaksi....

    Odottelen innolla uusia postauksia! Ja laitan sinut heti blogiini linkkeihin!

    Mari tuossa lähettelee sinulle terveisiä! Tultiin just Voiton kanssa lenkiltä!

    VastaaPoista
  2. Yritän saada sen kuva-asian kuntoon... miehen avustuksella. Kiitos terveisistä... ai kun oli pollee olo kun sain ensimmäisen kommentin! Ja mikä tärkeintä...viesti tuli TEILTÄ. KIITOS! Terveiset takaisin kaikille ja rapsutukset Voitolle!

    VastaaPoista