lauantai 22. tammikuuta 2011

Vaijerilla viriteltyä

Yhdestä meikäläisen vaijerikorusta sanottiin kerran: "Ai sä jätät sen vaijerin tuolla tavalla näkyviin."
Niin, no jätänhän minä... kyllä välillä vaijerin piilottelen helmien kätköihinkin, mutta mitä ihmettä sitten tekee kauniilla hopeoidulla, silikoni pinnoitetulla vaijerilla (joka muuten maksaa hunajaa, mun mielestä) jos sen kaiken kätkee piiloihin!?

No oli niin tai näin, kaikki tavallaan ja tälläisen mielestäni sopivan keveän korun saa, vaikka käyttäisi paljonkin erilaisia helmiä kun jättää vaijeria näkyville.

    

Sitten vähän jäätävän kylmää valkoista kissansilmä helmin ja lasiriipuksin höystettynä. Ketjuina vähän oilia ja papua. Riipus on mielestäni hauska, siinä voi halutessaan nähdä lumen tuiskuttamat hanget tai vaikka raidallisen seepran värityksen. Kuvaus "tukena" sai toimia tällä kertaa Pentikin kynttilä-lyhty.

 Kohta painun pehkuihin kunhan tämä työvuoro on saatu päätökseen, haaveena olisi saada työstettyä vielä viikonloppuna jotain kivaa... jos jaksaa. Kaikki ihanat helmet suorastaan kirkuvat netti firmoissa mua... olisi kiva ostaa jotain uutta pitkästä aikaa (mies taitaa olla tästä "pitkästä aikaa" mun kanssa vähän eri mieltä). Haaveiden täyteistä koruilu ja harraste viikkoa kaikille!

10 kommenttia:

 1. IHANIA koruja! Ja todella kaunista nuo pelkistetyt vaijerikorutkin ;)

  Niihn, meilläkin kun seikkailen helmikaupoissa, lisäilen ostoskassiin mitä HALUAN HALUAN, sitten katselen haikein mielin, miten se summa vain kasvaa ja kasvaa.... Sitten tulee mies selän taakse, "Taasko sä oot tilailemassa lisää helmiä? Eiks sulla oo jo tarpeeks?" Vastaus on; "En oo tilailemassa, kattelen vaan MITÄ HALUAISIN." Noh, tulee joskus tilattuakin ja pitää pitää kiirettä että oon postilaatikolla eka ;))

  VastaaPoista
 2. Kauniita, varsinkin tuo lasiriipuskoru, kuin itse talvipäivä :)

  VastaaPoista
 3. Lasiriipus on todella hieno, koru erityistyylikäs! Ja kyllä, kallis vaijeri saa näkyä, kivan keveä ilme tulee sillä koruun.

  VastaaPoista
 4. Ninni: Kiitos Ninni! Sinun sivuillasi käyntiä on tarvinnut suorastaan varoa... pelkään nimittäin saavani liikaa vaikutteita punomistasi erilaisista ketju+helmi yhdistelmä koruistasi, pidän niistä nimittäin tosi paljon. Yleensäkin joskus arvelluttaa muiden sivuilla alvariinsa ravaaminen, ettei sitten vaan vahingossa väännä jotain ihan samanlaista! Minä sen sijaan kyllä kovasti nautin näistä ihanista kommenteista.

  Tanja ja Mags: Kiitos molemmille kovasti. Oli tosi kiva saada teidät lukijoiksi. Käyn myös katsastelemassa kauniita korujanne :)

  VastaaPoista
 5. Voi miten kauniit korut taas! Ja kyllä, vaijeri saa minunkin mielestäni näkyä. Se tuo ihan tiettyä keveyttä ja herkkyyttä koruun.

  VastaaPoista
 6. Ihania "jäisiä" koruja. Tuo alempi on jotenkin niin omanlaisensa tuon kynttilälyhdyn kanssa:D
  Riipuksen kuviot ovat kuin jäätyneitä raitoja <3,kauniita koruja, jälleen kerran.

  VastaaPoista
 7. Hei, nyt on uusi korukoplan haaste näkyvillä ;-D

  VastaaPoista
 8. Mags: Hieno homma, vähä jänskättää mitä saan aikaiseksi, luonnoskirjaan olen kyllä jo vähän suunnitellut mitä ehkä tekisin.

  VastaaPoista
 9. Ihana tuo vaijerikoru! Kerrassaan i-ha-na! *kuola vaan valuu* ;D

  VastaaPoista