lauantai 8. tammikuuta 2011

VUOSI 2011

Vuosi vaihtui iloisissa merkeissä, ilman lupauksia. Työt on taas aloitettu, lasten koulu ja tarha sekä harrastukset pääsevät starttaamaan kunnolla alkavalla viikolla. Koruiluun tarttis saada uutta puhtia jostain... kun luovuuden puuska iskee pitäis tosi toimiin päästä heti ettei puuska "mene ohi".

Tässä pari korua, jotka näkivät päivän valon jo ennen joulua.... ai miksi kolme korvakorua... no kun korut saanut rouva on hieman sellaista hukkailevaa sorttia niin piti tehdä heti varakipale :)  ettei heti toisen katoamisen jälkeen lahjakoruista tulee kaapin täytettä. Voihan tota "ylimääräistä" sitten pitää vaikka riipuksena ketjussa tai nahkaremmissä alkuun ennen ensimmäistä katoamis-tapausta!

8 kommenttia:

 1. Heh, tuo kolmen korviksen "varakikka" on kyllä hauska :)Ja ylempi rannekoru niin naisellinen ja kaunis <3

  VastaaPoista
 2. Kylläpäs on komeat korvikset ;) Lahjan saaja tykkäsi myös!

  VastaaPoista
 3. Hauska idea tuo kolme korvista ;) ja kauniit on korviksetkin!

  VastaaPoista
 4. Marjo: Kiitos!

  Muruhuttu: Hyvä, hyvä... tällä ja ensi viikolla taas kovasti ohjelmaa, mutta saataisko tulla 24.päivä alkavalla viikolla esim. to tai pe päivänä käymään!?

  Tanja: Kiitos kovasti! Kiva kun tulit vierailulle ja jätit viestiä :)

  VastaaPoista
 5. Todella kauniit korvikset!

  Ihanaa uutta vuotta sinulle! Kevätaurinko saa pahimmankin korujumin sulamaan!

  VastaaPoista
 6. Akvamarin: Täytyy sanoa niinkuin "Team Ahma", että no nythän mä vasta hokasin... tosiaan, kyllä se kevätkin sieltä pian tulee ja korujumikin varmaan sulaa! :)

  VastaaPoista
 7. Kauniit korut ja tuo 'vararengas' on kyllä ihanasti oivallettu!

  VastaaPoista
 8. Ania: Vararenkaasta (idea) kaikki kunnia kuuluu hyvälle ystävälleni. Taidampa käyttää jutskaa vielä joskus uudestaankin hieman jalostetummassa muodossa.

  VastaaPoista