sunnuntai 7. marraskuuta 2010

Vaikka valo on väistynyt pimeän tieltä, niin yritetään nauttia siitä pienestä lepattavasta liekistä, kynttilän valosta pöydällä ja siitä sisällämme lepattavasta omasta liekistämme ja muistetaan antaa sille arvoa!


Joku viisas on joskus sanonut:

Ihminen, joka ottaa vastaan valon
ja rikkoo pimeyden kanssa tehdyn sopimuksen
kykenee näkemään enkelit.

Arkisen mukavaa ja stressitöntä viikkoa kaikille!

4 kommenttia:

 1. kaunis viisaus, sopii hyvin tähän vuodenaikaan kun jo joulua odotellaan :) Nyt on hyvä aika poltella kynttilöitä (ja takkaa) pimeyden karkoittamiseksi. Tulisipa jo lunta!

  VastaaPoista
 2. Villasukat ja kuppi kuumaa teetä. Sen ihanampaa, mitä kurjempi sää ulkona!

  Samoin mukavaa viikkoa sinulle! Valo voittaa jo reilun kuukauden kuluttua!

  VastaaPoista
 3. :D Ihanaa ja kaunis tuo lyhty<3 Tyttären pojan ( 3,v) olemme seurailleet tonttuja ikkunasta ja nähneet lyhtyjen loimuakin metsän siimeksessä ja puissa. On ne tontut kummia, kun kiipeävät puihinkin lyhtyineen :D

  VastaaPoista
 4. Sanna: Joulun odotus on aika ihanaa... kumpa olis vapaata töistä vaikka koko joulukuu niin sais rauhassa nauttia joulu valmistelujen tekemisestä.

  Akvamarin: Valon lisääntymiseen liittyy toinenkin asia mikä lämmittää mieltä... nimittäin talitinttien keväinen laulu. Sitä odotellessa... lämmitellään villasukilla ja jouluisella glögillä.

  Marjo: Viestistäsi tuli hyvä olo, hymyilytti lasten aito riemu ja taito löytää niitä ihania tonttuja haluamistaan paikoista. Muistakaa katsoa Tonttu Toljanteria taas joulukuun alusta... se on mun mielestä aivan super ihana... minä ainakin katson!!!

  VastaaPoista