sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Pronssi kokeiluja

Pronssin hehku on kaunis.... mutta kauanko! Onko kokemuksia? Pronssi materiaalina kiinnostaisi kovasti jo pelkän hintansakin takia. Kädet tosin olivat rakoilla lenkkien sahailun ja vääntelyjen takia. Ihorikot etusormissa  muistuttivat pitkään pihtien "lipsahteluista" (seuraavalla kerralla suojaan sormeni!).

Tässä muutamat pronssisavi/pronssilanka/akaatti kokeilut.Kukat kotona muistuttavat uinuvasta puutarhasta ja ihanasta kesästä, jota jo niin kaipaan!

15 kommenttia:

 1. Ihania nuo pronssisavi-linkit ja lukko!! Onko sulla uuni niiden valmistamiseen vai ootko kurssilla tehnyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mags! Käväisin Vantaan aikuisopistolla tuunailemassa nämä yksilöt. Savea mulla on kotona, ajattelin tehdä kotosalla korut valmiiksi ja joko viedä tai lähettää ne Hopeasavi nimeä kantavaan firmaan tonne Helsingin puolelle. Niillä on polttopalvelu, eikä hinta ollut mielestäni kova.

   Poista
 2. Todella hienot korut! Pronssisavi on upea materiaali. Olet kyllä onnistunut mahtavasti sen kanssa!

  VastaaPoista
 3. Nuo ovat kyllä hienot laatat! ja koko koru kokonaisuudessaan ihana! Pronssin hehku on kyllä kaunis, mutta itselläni se jäi juuri tuon kovan laatunsa takia ja koska halusin säilyttää sormeni. Mutta miellyttävää on myös tuo titaanilanka, jota nyt työstän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistan sinun puhuneen jo pidempi aika sitten juuri tuosta pronssin kovuudesta. Totta puhuit, pikkuisen meinaa olla sormet ruvella. Titaanilanka-korusi on kauniita! Miten titaani-lanka käyttäytyy iholla, tummuuko se?

   Poista
 4. Kiitos KatMan blogitunnustuksesta, jonka sain sinulta... vasta pari päivää sitten huomasin sen blogissasi. Yritän saada sen kuvakkeen itselleni tänne (en ole mikään mestari tämän koneen kanssa). Tunnustus on ensimmäiseni :)

  VastaaPoista
 5. Oooh. Ihana pronssisavikoru. Tosi kaunis.

  VastaaPoista
 6. Vau kuinka upeat korut! Suorastaan ylellisiä, ihanasti tuovat akaatit väriä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos... mutta arvaa olinko ihan huuli töttöröllä kun kävin katsomassa korujasi. Mielettömän ihanania, niin persoonallisia.... kauniita, ei tule toisia samanlaisia kyllä vastaan :)

   Poista
 7. Kaunis pronssikoru, lämmintä pronssin hehkua ja kaunista kuviointia.

  VastaaPoista