torstai 7. lokakuuta 2010

Poikkesin polulta

Parin vuoden aikana hopeaa on tullut ostettua "jokunen metri" eikä sitä ole osannut ajatella muuta käyttävänsä. Nyt kuitenkin tuli tyttären synttäreitä ajatellen ostettua ovaali renkaita (luulin tarvitsevani), joissa päällä oli teksti silver plated. Kesältä asti sitten niitä pyörittelin... luulin jo tarpeettomiksi, kunnes idea pukkasi mukavan mökki viikonlopun päätteeksi. Piirsin luonnoksen paperille, laskin rinkuloiden määrän ja ei sitten muuta kuin toimeksi.

Lopputulos oli jossain määrin aika erikoinen, aika veikeäkin ...ei taaskaan oikein mikään minun koru, mutta saattaahan tämäkin talvella päästä jonkun mustan neuleen kaveriksi.
Muoviset pallerot oli C.H.I.Q-koruosia, joita joskus ostin Sinellistä. Setin muut helmet tuli käytettyä jo ajat sitten, nämä onnettomat eivät tahtoneet oikein paikkaansa löytää. Niin, enkä minä meinannut taipua niiden käyttöön.


Päätin kuitenkin poiketa polulta, yhdistää nämä mitkä lie rinkulat, muovi pallerot ja koota systeemit kasaan hopean avulla ja tässä tulos.Nyt sitten mielenkiinnolla seuraan onko ovaali renkaat "nähneetkään" hopeaa, mikä tummuu ensiksi ja miten muovipallojen läpi vienneissä hopea käyttäytyy. Entä puhdistus... vai mahtaako koru joutua purkuun ennen puhdistus aikaansa. No aika näyttää korun käyttäytymisen... käyttöön tämäkin yksilö kuitenkin pääsee :)

8 kommenttia:

 1. Ihanan raikas ja keveä koru! Enkä kyllä olisi arvannut helmien olevan muovia, näyttivät ihan lasilta tai vuorikvartsilta.

  VastaaPoista
 2. Kaunis ja keveän raikas koru kyllä! ;) Itse olen joissain hopeoiduissa rinkuloissa pettynyt laatuun, kun ovat menneet tummumaan ilman käyttöäkin.

  VastaaPoista
 3. Ihana! Luulen, että tuosta tulee oikea monikäyttökoru. Sopii vaikka minkä kanssa ja on kivan näyttävä!

  VastaaPoista
 4. Maria: Kiitos kovasti! Mun piti muuten laittaa tonne blogisi puolelle kommentti sun kuvaamisesta, mutta laitanpa nyt sitten tähän viitaten päivityksesi otsikkoon... Kuvaa vaan yhtä paljon kuin ennenkin, luonnosta ottamat kuvasi ovat erityisen upeita!

  Ninni: Joo, on suorastaan mielenkiintoista nähdä miten tummumis-prosessi etenee. Sun profiili-kuva on aivan ihana!

  Avamarin: :)

  VastaaPoista
 5. Minulle tuli tuosta korustasi mieleeni : Vesipisaroita ikkunan pinnalla :D Tykkään tuosta yhdistelmästä ja mielikuvani veden läpinäkyvästä olomuodosta nousee heti mieleeni kun katson korukuvaasi uudelleen ja uudelleen...
  Pidän tällaisista koruista joista herää mielikuvia ja tuntemuksia!

  VastaaPoista
 6. Marjo: Mielikuvasi vedestä oli ihana :) Katsoin kuviani uudestaan ja tajusin miten oikeassa olet! Kiva, että olen saanut luotua tuollaisen mielikuvan... sinun korusihan ne yleensä ovat sellaisia "sielukkaita", mielikuvia herättäviä... rohkea väriesi käyttö taitaa olla yksi syy siihen.

  VastaaPoista
 7. Ihana on tämä sinun korusi, pääsin ihastelemaan sitä ihan livenä viikonloppuna! Kiitos vierailusta ja ollaan yhteyksissä:)

  VastaaPoista
 8. Sanna: Kiitos teille ihan tuhannesti! Jäi tosi hyvä olo teillä käynnistä. Pidetään yhteyttä, ja minä puolestani lupaan pitää huolta siitä että tulette pian meille kyläilemään!

  VastaaPoista