perjantai 19. maaliskuuta 2010

Lumihiutaleen kauneus

.... sitä sataa taas! Yön pimeys ja katulampun valossa alas leijailevat lumihiutaleet luovat jotenkin sadun omaisen tunnelman. Ihanan rauhallinen olo! Nämä kuvat otin valon viimeisten rippeiden voimalla pihalle vasta sataneen lumen päällä. Lumi luo jotenkin pumpulimaisen pehmeyden kuvaan yhdessä korun kanssa.

Love knots-ohjeen löysin Amalian blogista ja pitihän sitä päästä kokeilemaan heti. Taas oli ohjeesta apua... veivillä ja langan paksuudella sitten totisesti oli väliä (tuli meinaan testailtua hiven itsekin, ei taaskaan niin hyvällä menestyksellä). Tämä onnistui jo varsin hyvin : )






Tämä keskimmäinen kuva oli pakko laittaa tähän kuvaan ehtineiden lumihiutaleiden takia. Tummalta alustalta löytyy yksi ihan tähtimäinen hiutale.... ei mikään ihme, että hiutaleet aina lastenkin piirtämissä kuvissa on tähden mallisia.









Näiden särölasihelmien herkullinen punainen väri näkyy kauniisti päivän valossa. P.S. Kiitos Anna neuvosta, nyt on kellossa oikea aika.

8 kommenttia:

 1. Ihana!!! Tosi sievä tuo sydänjuttu...

  Huh, onneksi teilläkin sataa lunta, eikä vain meillä! Pakkasessa ette kyllä meitä lyö ;) sellaiset -25 astetta on ollut aamuisin, eipä lähde lumet ihan heti. Saattaa olla että tehdään lumitöitä vielä silloinkin kun tulette meille ;) Terkkuja kaikille ja sorry kun en ole soittanut sulle!!!! Näin että olit yrittänyt soittaa......Huomenna mulla on vapaata.

  VastaaPoista
 2. Kyllä punainen on aina kaunista. Jotenkin niin talveen sopiva koru ja kaunis sydän :)Ihana kokonaisuus.

  VastaaPoista
 3. Upean hehkuvan värisiä helmiä, ja love knotsit näyttävät todella hyviltä! Olisi kiva joskus itsekin kokeilla. :)

  VastaaPoista
 4. SpM: MRS

  T: Satoi, suli ja satoi sitten taas uudestaan... kiitos nyt mulle alkaa jo riittämään tämän talvi. Toisaalta, kyllä lähestyvä reissu tuntuu hyvältä... toivotaan meille pohjoiseen hyviä kelejä...teille myös!

  Marjo: Tummat sävyt yhdessä hopean kanssa näyttää jotenkin aina mielestäni hyvältä... hopea saa synkänkin värin kirkastumaan.

  Maria: Kiva kun tulit kyläilemään..minä puolestani käyn ahkerasti sinun blogissasi!

  VastaaPoista
 5. Onpa kaunis rannekoru! Kaikki sopii niin hyvin toisiinsa! Ihana henki korussa, samalla klassinen, mutta kuitenkin moderni. Mii laiks veri mats ;)

  VastaaPoista
 6. Seepia: Kiitos hurjasti! Minä tässä "maistelen" tota sun "erikokoiset-lenkit yhteen liitä" juttua. Hieno idea! Sun koruissa käyttämät lenkit on kyllä niin tukevan näköisiä, että pitäis vissiin munkin siirtyä paksumpiin lankoihin. Tässä korussa 1mm oli ihan hyvä, mutta noin niinkuin jatkoa ajatellen...

  VastaaPoista